Vozači, oprez: Ceste su mokre i skliske, magla otežava vidljivost

Vozači, oprez: Ceste su mokre i skliske, magla otežava vidljivost

Foto: Hina

MOKRIH i skliskih kolnika ima mjestimice u Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru, a magla smanjuje vidljivost mjestimice u Lici, kao i na autocesti A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radova je zatvorena autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka. Između čvorova Hreljin i Sveti Kuzam u smjeru Rijeke zatvoren je vozni trak. Danas 9. lipnja od 7 sati pa sve do završetka radova bit će zatvorena vozna traka između čvorova Hreljin i Sveti Kuzam u smjeru Rijeke zbog radova redovnog održavanja.

Na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok u oba smjera vozi se jednim trakom.

Do 15. lipnja, radnim danima od ponedjeljka do petka, od 8 do 13 sati i od 15,20 do 18 sati zatvara se državna cesta DC52 u Vrhovinama (zbog radova na križanju željezničke pruge Oštarije-Knin-Split). Obilazak: Zalužnica-Čovići-Lički Osik-Korenica-Borje (DC52) i obrnuto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvosmjerno se vozi na autocestama A2 Zagreb-Macelj između naplatnih postaja Zaprešić i odmorišta Jakovlje (od 10. do 12. km), A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani u zoni radova te jednom tunelskom cijevi kroz tunel Malu Kapelu na autocesti A1.

Za sav promet zatvorene su državne ceste: DC1 u Krapini (obilazak za osobna vozila je gradskim ulicama, a za teretna autocestom A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Đurmanec); DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (obilazak je kroz Vrbovec); DC48 Baderna-Pazin na dionici Šurani-Kičer (kod Tinjana) i spoj državnih cesta DC219 Ulica Domovinskog rata i DC1 Vukovarska ulica (bivša Splitska ulica) u Sinju.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara