Vozači, oprez: Diljem zemlje magla otežava vožnju

Vozači, oprez: Diljem zemlje magla otežava vožnju

Foto: Hina

MAGLA mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj, a ima je i na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i Karlovca, Otočca i Gospića, a na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva.

Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Na većini ostalih cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Tijekom dana pojačan promet HAK očekuje na većini cesta u priobalju pa vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A7 zatvoren je pretjecajni trak između čvorova Hreljin i Križišće, u smjeru Krka.
Dana 20. srpnja od 12,00 do 14,00 sati kroz tunel Sveti Ilija prometovat će se naizmjence, uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat.

Dvosmjerno se vozi, zbog radova, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani (od 136. do 141. km).Do završetka radova preko graničnog prijelaza Županja promet će teći preko pet kolničkih traka, a ne preko deset redovnih.

Moguće su gužve i duža čekanja na prelazak državne granice, posebice vikendima. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara