Vozači, oprez! Jak vjetar stvara kaos u prometu, evo koje su prometnice zatvorene

Vozači, oprez! Jak vjetar stvara kaos u prometu, evo koje su prometnice zatvorene

Foto: Hina

ZBOG jakog vjetra, na autocesti A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica prometuje se uz ograničenje brzine od 40 km/h; državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački otvorena je samo za osobna vozila; na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene i za dostavna te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar povremeno puše na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Dvosmjerno se vozi na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani (od 136. do 141. km).

U tunelima Brinje i Grič na A1 u tijeku su izvanredni radovi koji će trajati do 7. srpnja: od 4. srpnja od 9 sati do 5. srpnja do 22 sata te od 6. srpnja d 9 sati do 7. srpnja do 22 sata kroz
tunel Grič vozit će se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno; od 5. srpnja od 9 sati do 7. srpnja do 22 sata kroz tunel Brinje vozit će se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog razminiranja od 4. srpnja do 4. kolovoza od 8 do 18 sati (osim nedjeljama i praznicima) zatvarat će se državna cesta DC38 Pakrac-Brestovac, kod mjesta Brusnik. Vozila će se propuštati zadnjih 15 minuta svakog sata.  Izvanredni prijevozi tereta velikih dimenzija kreću se 4. srpnja i 5. srpnja u vremenu od 9 do 11 sati i od 13 do 15 sati kreću se na relaciji: Bizovac (Kolodvorska ulica)-DC2-DC34-viadukt Josipovac.                       

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana.                                                             

Trajekti i katamarani plove redovito.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara