Vozači, pripazite: Promet na A6 i A1 privremeno pojačan

Vozači, pripazite: Promet na A6 i A1 privremeno pojačan

Foto: FAH

POVREMENO je pojačan promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb prije izlaza Oštrovica u smjeru Krka/Crikvenice te na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče u smjeru mora, izvijestio je u nedjelju Hrvatski autoklub (HAK).

Tijekom dana pojačan promet očekuje se na važnijim cestama u smjeru mora, ali i unutrašnjosti (osobito u poslijepodnevnim i večernjim satima): autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, autocesti A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, A4 Zagreb-Goričan, A6 Rijeka-Zagreb, na autocesti A7 između GP Rupa i čvora Diračje, na otoku Krku i na Krčkom mostu, na čvoru Matulji prema Istri/Opatiji, duž Jadranske magistrale, na cestama u Istri, graničnim prijelazima i trajektnim lukama i pristaništima. ž

Čekanja su moguća pred naplatnim postajama Lučko (A1), Sveta Helena (A4) te Zaprešić i Trakošćan (A2).

Radovi na A3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dvosmjerno se vozi zbog radova na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u priobalju danas je od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama niti na državnoj cesti 1, Ličkoj magistrali.

Pojačan je putnički promet na ulasku u granične prijelaze Macelj, Metković, Ličko Petrovo Selo, Aržano, Vinjani Donji, Nova Sela, Zaton Doli, te na izlasku s Bajakova, Karasovića i Kleka.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara