Vozačica tramvaja napala putnicu

NAKON što smo se proteklih mjeseci naslušali incidenata o napadima na vozače autobusa, ovaj put situacija je obrnuta. Naime, vozačica ZET-ovog tramvaja udarila je putnicu rukom u glavu.

Kako saznaje Večernji list 25-godišnju putnicu prikliještila su vrata na ulasku u tramvaj, a nakon što se oslobodila glasno je prokomentirala ponašanje vozačice tramvaja.

Vozačica tramvaja zaustavila je zatim tramvaj, izašla iz kabine, te ju udarila rukom u lice. Kako se šokirana djevojka nije branila u pomoć joj je priskočio stariji muškarac koji je spriječio vozačicu tramvaja da i dalje udara djevojku.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dvije djevojke ispred mene su komentirale ponašanje vozačice, iznenada, bez nekog posebnog razloga iz kabine je izletjela histerična vozačica i udarila djevojku ispred mene." - kazao je za Večernji muškarac koji je pomogao djevojci.
Vozačica se, zatim, isto tako iznenada smirila i otišla natrag u svoju kabinu. Djevojka i 75-godišnji muškarac koji joj je pomogao na sljedećoj su stanici izašli van i pozvali policiju.

U ZET-u su komentirali kako je došlo do neprimjerenog reagiranja vozačice, no što će dalje biti s njom nije poznato.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara