Vozite oprezno: Jak vjetar stvara probleme na autocestama, vozi se uz ograničenja

Vozite oprezno: Jak vjetar stvara probleme na autocestama, vozi se uz ograničenja

Foto: 123rf

JAK vjetar puše na dionicama autocesta A1 između čvorova Bosiljevo i Otočac te na A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo 2 te se vozi uz ograničenja brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, a u Gorskome kotaru i središnjoj Hrvatskoj ponegdje ima i magle.

Smanje A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 2 te A3 Bregana-Lipovac između Križa i Novske.

Dana 12. siječnja, od 12,30 do 12,45 sati bit će prekinut promet na državnoj cesti DC1 u Dugopolju na predjelu Križice, zbog radova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, a na čvoru Sveti Rok postavljena je privremena regulacija prometa na silaznom kraku iz smjera Zagreba prema naplatnim postajama Sveti Rok.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, kroz tunel Veliki Gložac (od 11.+400 km do 9.+500 km) u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom usporeno.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Zbog jakog vjetra u prekidu su katamaranske linije: Mali Lošinj-Rijeka, Split-Vis, Split-Bol-Jelsa, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Hvar-Korčula; brodska linija: Mali Lošinj-Unije-Susak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara