Vraća li se Kiro u gradonačelničku fotelju?

NAKON što je Jubito ministar Ivica Kirin pao s konja na magarca, prešavši iz ministarske u fotelju gradskog vijećnika, šuška se kako se Kiro odlučio vratiti na poziciju virovitičkog gradonačelnika.

Nakon što je aktualni gradonačelnik Zvonko Kožnjak, iz čijeg su ureda pristigle fotografije božićnog lova, prije nešto više od mjesec dana "za dlaku" izbjegao smjenu, kuloarske priče o izbacivanju iz gradonačelničke fotelje ponovno su se pokrenule nakon što se Stjepan Feketić povukao s mjesta virovitičko-podravskog župana. Za njegovu poziciju potom se, između ostalih, kandidirala i Kirinova supruga Sanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Sanji Kirin fotelja je najvjerojatnije izmakla, jer je, prema javljanju Virovitice.net, županijski odbor HDZ-a jednoglasno podržao 29-godišnjeg diplomiranog pravnika Tomislava Tolušića, člana gradske uprave. Novog župana će gradska skupština izabrati za 30 dana. Razlog ovog neuspjeha Kirinove supruge je navodno taj što bi "dva Kirina na čelnim pozicijama bila previše" pa izgleda da je Kiro ponovno "pikirao" na mjesto s kojega je otišao prije pet godina.

I.M.
Foto: B. K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara