Vuco na promatranju

IAKO na pripremnom ročištu sudac za prekršaje, prema riječima Vucinog odvjetnika Frane Gorjanca, nije utvrdio nikakvo prekršajno djelo, sud očekuje anamnezu Centra za socijalni rad. Njihovo izvješće trebalo bi, naime, pokazati koliko je Vucinim navodnim nasiljem ugroženo njegovo troje malodobne djece.

Unatoč problemima sa zakonom, Siniša Vuco ne zapostavlja posao, pa danas, samo nekoliko sati nakon pripremnog ročišta, kreće u Klis. "Ne bih mogao pjevati da sam napravio jedan posto od svega za što me se optužuje", rekao je pjevač protiv kojega je podnesena prekršajna prijava, a kaznena je dopunjena jer ju je "premijerno" zaradio na Valentinovo, nakon što je navodno udario suprugu.

Glavna rasprava zakazana je za 22. studenog, kad će uz iskaze dviju suprotstavljenih strana sud na uvid dobiti anamnezu Centra za socijalnu skrb. Naime, ukoliko je nasilja bilo, pretpostavlja se da su mu svjedočila Vucina maloljetna djeca, pa će Centar pokušati utvrditi kako se situacija na njih odrazila.

Podsjećamo, do novog navodnog sukoba došlo je u nedjelju, kad je Siniša Vuco došao u stan sestre bivše supruge, koja je čuvala njihovu djecu. Sukob je iz verbalnog, prema tvrdnjama svjedoka, došao do fizičkog, a njegova 34-godišnja bivša supruga Jelena nije zatražila liječničku pomoć.

D.K./D.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara