Vukovar: Zaplijenjeno gotovo 12 tisuća kutija cigareta

Policija je u blizini vukovarskog izletišta Vučedol zaplijenila 11.980 kutija cigareta marke "Ronhil", izvijestio je glasnogovornik Policijske uprave vukovarskosrijemske Miroslav Janić na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Vukovaru.

U redovitoj ophodnji državne granice djelatnici vukovarsko-srijemske policije zatekli su jučer dvojicu hrvatskih državljana, jednog iz Negoslavaca (1981.) a drugog iz Borova Sela (1968.), kako u kombi vozilo tovare crne PVC vreće. Njih je čamcem preko Dunava prethodno dovezla nepoznata osoba koja se nakon pokušaja zaustavljanja udaljila u smjeru Srbije i Crne Gore.

Pregledom je utvrđeno da se u vrećama nalazi 11.980 kutija cigareta marke "Ronhil" bez nadzornih markica Ministarstva financija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Obojica hrvatskih državljana uhićena su i nad njima je provedena kriminalistička obrada. Zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo slijedi prijava općinskom državnom odvjetniku u Vukovaru.

Janić je također istaknuo kako je ovo četvrti slučaj krijumčarenja cigareta na Dunavu na području Vukovara u ovoj godini, a zaplijenjeno je ukupno 29.560 kutija cigareta. Dodao je kako je u ovoj godini na području vukovarsko-srijemske PU u 11 slučajeva krijumčarenja cigareta zaplijenjeno ukupno 32.329 kutija raznih cigareta.

(Hina) xjvrd ydd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara