Zadar: Policija uhitila Zadranina zbog zlouporabe droge

ZADARSKA policija uhitila je 41-godišnjeg Zadranina kod kojega je u pretrazi doma pronađena veća količina heroina pakirana za prodaju, navodi se u današnjem priopćenju zadarske Policijske uprave.

Policijski službenici u koordinaciji sa županijskim državnim odvjetništvom u Zadru još provode opsežnu kriminalističku obradu kojom je obuhvaćeno više osoba sa zadarskog područja zbog sumnje da su počinile kažnjiva djela zlouporabe droga, stoji u priopćenju.

U toj akciji do sada je u Istražni centar Županijskog suda u Zadru sprovedeno 26 osoba.

Za najnovijeg uhićenika, 41-godišnjeg Zadranina, utvrđena je i sumnja da je prošle i ove godine počinio 16 teških krađa provalama u stanove i u župni ured na zadarskom području. Provale je počinio kad bi se uvjerio da u stanovima nema nikoga. Vlasnike stanova oštetio je za veću svotu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većinu provala osumnjičenik je počinio s još jednim Zadraninom koji je od travnja ove godine u Istražnom centru u Zadru.

Nakon kriminalističke obrade 41-godišnji Zadranin jutros je uz kaznenu prijavu zbog teških provalnih krađa i zlouporabe droga sproveden istražnom sucu u Zadru.

(Hina) ima ln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara