Zadar: Predstavila se nezavisna lista Stanislava Antića

STANISLAV Antić, nositelj i prvi kandidat Nezavisne liste u devetoj izbornoj jedinici, poručio je danas na konferenciji za novinare da će se "ako ih građani izaberu, boriti za vraćanje duga umirovljenicima i zauzimati za ulazak Hrvatske u Europsku uniju, ali bez fige u džepu, kao što to neki rade".

"Osim toga, borit ćemo se da političari zasluže svoju mirovinu", rekao je Stanislav Antić, koji je istaknuo da se osjeća zdravim i spremnim za ulazak u Sabor.

Antić je izvijestio da će njegova predizborna kampanja stajati 55.000 kuna, 25.000 kuna iz njegove tvrtke, a 30.000 priložit će Ivan Medić iz Šibenika, također kandidat na Antićevoj nezavisnoj listi.

"Nama ne treba Severina, mi imamo vlastiti životopis koji nas najbolje predstavlja", poručio je Antić. Dodao je kako svi znaju da je on svojedobno, kada je bio direktor zadarskog SAS-a, stvarao za opće dobro, a nije mu bio primaran vlastiti interes. Građani, po Antićevim riječima, imaju povjernja u njega jer je u samo tri dana prikupio 1400 potpisa za kandidaturu.

Na konferenciji je još govorio i drugi kandidat s te nezavisne liste - Zadranin Josip Vlahović. On je veliko trošenje novca u slučaju velikih političkih stranaka nazvao masken-balom, koji zavarava birače.

Stanislav Antić na kraju je rekao kako očekuje da će njegova nezavisna lista prijeći izborni prag u devetoj izbornoj jedinici.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara