Zadar: Stanari dviju zgrada još bez grijanja i tople vode

ZADARSKA gradonačelnica Ana Lovrin izvijestila je da je s čelnicima zadarske Elektre danas razgovarala o mogućnosti da stotinjak obitelji dviju zgrada za stradalnike Domovinskog rata do kraja tjedna dobiju toplu vodu.

Gradonačelnica je o grijanju razgovarala i s mjerodavnima u Ministarstvu branitelja, obitelji i međugeneracijske solidarnosti iz kojeg je, kako je rekla, obećano da će do kraja tjedna u Zadar doći njihov predstavnik i razgovarati sa stanarima. Očekuje se da će se pronaći rješenje za grijanje, priopćila je Lovrin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Stotinjak obitelji u dvjema zgradama za stradalnike Domovinskog rata u zadarskoj četvrti Smiljevcu još nema grijanja i tople vode u stanovima u koje su se uselile potkraj srpnja ove godine.

Problem je to izraženiji, kažu stanari, zbog sve hladnijeg vremena. Zbog toga su stanari u nekoliko navrata i prosvjedovali.

Uspostavilo se da u zgrade nije ugrađena kotlovnica, a bez potrebnih uređaja ne mogu se priključiti na kotlovnice u susjednim zgradama sagrađenima po Programu društveno poticane stanogradnje.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara