Zadarski profesor kojeg je ucjenjivala starleta Karabatić: Naneseno mi je dovoljno štete

Zadarski profesor kojeg je ucjenjivala starleta Karabatić: Naneseno mi je dovoljno štete

Tekst: J.C.
Foto: Jure Mišković / Cropix

UCIJENJENI profesor i pročelnik Odjela za talijanski jezik Sveučilišta u Zadru, od kojeg je starleta Ava Karabatić zajedno sa svojom majkom Sanjom i dečkom Špirom Miličićem pokušala iznuditi čak devet tisuća eura kaže da je šokiran cijelom situacijom zbog čega zasad ne želi razgovarati s novinarima.

Podsjetimo, Ava i Sanja Karabatić, zajedno s Miličićem jučer su privedene istražnom sucu Županijskog suda u Zadru. Karabatićke su puštene da se brane sa slobode, dok je Miličić zadržan u pritvoru jer postoji mogućnost utjecaja na svjedoke. Svi troje su uhićeni prilikom sastanka s profesorom Živkom Nižićem, s kojim je Ava razmjenjivala lascivne sms poruke, da bi mu nakon toga prijetili njihovim objavljivanjem. Nižići je ucjenjivačima platio dvije tisuće eura, nakon čega su oni zatražili još sedam tisuća, prilikom čega su uhićeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu ništa reći. Nakon svega nemam uopće snage razgovarati jer sam još uvijek u šoku od svega što se dogodilo. Naneseno mi je dovoljno štete", rekao je za Slobodnu Dalmaciju profesor Nižić i zamolio javnost za razumijevanje zbog nezavidne situacije u kojoj se našao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara