Zadarski vozači autobusa silovali sestre od 14 i 17 godina?

VOZAČ autobusa sumnjiči se da je prije mjesec dana silovao 17-godišnju djevojku iz okolice Zadra. Nećak vozača, također vozač zadarske Liburnije, silovao je njenu 14-godišnju sestru.

"Strašno je to što mi se dogodilo, ne mogu o tome ni govoriti." - izjavila je potresena 17-godišnjakinja iz okolice Zadra, opisujući za Večernji list kako je prije mjesec dana silovana.

Za silovanje je optužila vozača Liburnije kojeg je upoznala na zadarskome kolodvoru: "Upoznala sam tog vozača jer sam svakodnevno putovala u Zadar u školu i činio mi se kao dobar čovjek pa smo znali popiti kavu. Prije mjesec dana pozvao me na kavu u rano popodne i otišli smo s njegovim autom negdje prema Bibinju."

"No, po povratku je skrenuo u neku uličicu i izašao van. Vratio se u auto i počeo me čudno gledati. Tada mi se približio i bilo mi je nelagodno. Izmicala sam se i počela sam plakati. Govorio je da mi neće ništa, no stalno sam ga odgurivala od sebe. Nisam imala snage jer je bio jači i onda me silovao." - ispričala je svoje stravično iskustvo djevojka. Nakon toga vozač je djevojku vratio na kolodvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon toga, sličan slučaj je prijavila i njezina 14-godišnja sestra. Ona je slično iskustvo proživjela 9. lipnja s bratićem silovatelja svoje sestre, također vozačem Liburnije.

Novi list neslužbeno doznaje da se radi o 59-godišnjem Petru S. iz Zatona i njegovom 39-godišnjem nećaku Božidaru S. iz Turnja.

Protiv obojice osumnjičenih policija je podnijela kaznene prijave zbog sumnje na seksualno zlostavljanje djevojčica od 17 i 14 godina.

Sestre su slučaj prijavile policiji na bratov nagovor, a s vozačima su viđane na kolodvoru kako piju kavu. Kako doznaje Večernji list, djevojke žive u teškim materijalnim i socijalnim uvjetima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara