Zagreb daje stan djeci Dominijevih

Povjerenstvo za davanje stanova u najam danas je predložilo zaključak zagrebačkom Gradskom poglavarstvu da stan u Zagrebu dodijeli Marku i Lani Domini, djeci tragično stradalih roditelja, potvrđeno je popodne iz Službe za odnose s javnošću Gradskog poglavarstva.

Takav oblik pomoći predložila je zagrebačka gradonačelnica Vlasta Pavić, a prijedlog moraju potvrditi članovi Gradskog poglavarstva na jednoj od sljedećih sjednica.

Mališani su ostali bez oca Zorana Dominija 1999. kad je na Cvjetnom trgu stradao od krhotina "zolje", projektila kojim je počinitelj gađao džip Vjeke Sliška, a majka Ankica Domini preminula je nedavno od plućne embolije.

Predstavnica obitelji Luce Kurelija, s kojom sada žive 10-godišnji Marko i 6-godišnja Lana, izrazila je zadovoljstvo što će djeci tako biti riješeno stambeno pitanje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnica Pavić je napomenula da će pri dodjeli stana biti uzeto u obzir da su djeca odrasla na Črnomercu jer ne bi bilo dobro da moraju mijenjati okolinu, školu i prijatelje.

Za djecu koja su zbog više nesretnih okolnosti ostala bez roditelja njihova rodbina i prijatelji te Osnovna škola "Petra Zrinskog" i Centar socijalne skrbi na Črnomercu pokrenuli su i akciju prikupljanja novčane pomoći.

(Hina) xbdj yln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara