Zagreb: Maskirani razbojnici zatočili i opljačkali supružnike

DVOJICA maskiranih razbojnika sinoć su zatočili i maltretirali bračni par u njihovoj obiteljskoj kući kod Velike Gorice, a zatim su im ukrali vrijednu numizmatičku zbirku te pobjegli njihovim automobilom, izvijestila je danas policija.

Maskirani razbojnici čekali su supružnike Slobodana P. i Jasenku B. ispred njihove kuće u Selnici Šćitarjevskoj, nedaleko od Velike Gorice. Kada su se oko 21 sat vratili doma i parkirali automobil nasilnici su Slobodana udarili pištoljem po glavi te njega i suprugu natjerali da uđu u kuću. Zatim su ih zavezali i držeći Jasenki nož pod grlom tražili da im otkriju gdje čuvaju novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon dužeg maltretiranja i prijetnji supružnici su kazali kako novac ne drže u kući, a razbojnici su počeli premetati stvari po kući. Pronašavši vrijednu numizmatičku zbirku razbojnici su pobjegli i to u automobilu svojih žrtava.

Ukupnu štetu policija, koja još traga za maskiranim razbojnicima, procjenjuje na oko 150 tisuća kuna.

Policija je izvijestila da je sinoć oko 22 sata u Maksimirskoj cesti u Zagrebu opljačkana Inina benzinska crpka. Dok su se u prostorijama crpke nalazila dva radnika ušao je maskirani muškarac i prijeteći im vatrenim oružjem zatražio novac. Kad su mu radnici predali novac, razbojnik ih je zaključao te pobjegao s plijenom od oko 30 tisuća kuna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara