Zagreb: Nakon dojave o bombi propucani prozori na privatnoj školi

IZ VATRENOG oružja noćas je propucano pet prozora na učionicama zagrebačke privatne Osnovne škole Kreativni razvoj, a tome je prethodila jučerašnja anonimna dojava o podmetnutoj bombi u školi, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Policiji je jutros oko 7,30 sati telefonom iz škole javljeno da je u još neutvrđeno vrijeme, ali najvjerojatnije tijekom noći, nepoznati počinitelj vatrenim oružjem propucao pet prozora.

Policijski očevid još uvijek traje i za sada nema detaljnijih informacija.

U Osnovnu školu Kreativni razvoj jučer je, pak, oko 12,20 sati stigla anonimna prijetnja o postavljenoj bombi o čemu je odmah obaviještena policija. Zaposlenica škole kazala je da je nepoznati muški glas nazvao na telefon koji se nalazi na šanku kantine u školi i rekao da je u školi postavljena bomba.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjesto događaja odmah su došli i djelatnici Protueksplozijskog odjela zagrebačke policije koji su pregledali školu, no bombu nisu pronašli.

Vlasnik škole Martin-Tino Časl izjavio je Hini da ne želi nagađati tko stoji iza propucavanja i dojave o bombi u školi u Ulici Dedići, ispod naselja Šestine, koju pohađa 270 učenika, među kojima su i mnoga djeca stranih diplomata.

"Ni privatno, ni kao vlasnik škole nisam s nikim u sukobu i ne znam koji je motiv počinitelja", kazao je Časl. Dodao je kako očekuje da će policija rasvijetliti cijeli slučaj, u čemu bi, po njegovom mišljenju, mogle pomoći snimke video nadzora kojim je škola opremljena.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara