Zagreb: nasilnici uhićeni pola sata nakon što su pretukli i oteli mladića

Četvorica mladića jutros su u Tkalčićevoj ulici pretukli 21godišnjeg mladića i ugurali ga u automobil, no nakon pola sata trojica od njih su uhićeni u zagrebačkoj Kustošiji, izvijestila je zagrebačka policija.L

Napadači su jutros oko 8,30 sati u Tkalčićevoj ulici pretukli mladića V.L.B. i potom ga ugurali u sivi ´fiat tipo´, te pobjegli u nepoznatom pravcu.

Policiji, koju je o događaju obavijestio jedan očevidac, blokirala je odmah šire područje grada, a nakon 30-tak minuta policijska ophodnja je u Kustošijanskoj ulici uočila automobil sa sumnjivcima.

Kada su ugledali policiju, četvorica nasilnika su izišli iz automobila i počeli bježati. Pretučeni mladić također je tada pobjegao.

Vrlo brzo policija je uhitila dvojicu napadača u dobi od 21 godine, dok su ostala dvojica pobjegla. No, naknadno su se policiji sami prijavili napadnuti mladić i jedan od nasilnika koji je vozio automobil.

Glasnogovornica zagrebačke policije Stanka Saraja kazala je da uhićeni tvrde kako je razlog napada ljubomora, odnosno neraščišćeni računi oko neke djevojke.

Policija trojicu uhićenih sumnjiči za kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode. Budući je djelo počinjeno u skupini moguća je kazna od tri do deset godina zatvora.

Za četvrtim napadačem još se traga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara