Zagreb: Palicama i nožem ozlijedili dvojicu državljana BiH

ČETVORICA nepoznatih muškaraca jučer su drvenim palicama i nožem pretukli dvojicu braće, državljana BiH, od kojih je jedan teže, a jedan lakše ozlijeđen, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Četvorica napadača, za kojima policija traga, su oko 15,30 sati došli pred obiteljsku kuću spomenute braće (54 i 48 godina) u Andrilovečkoj ulici na području Peščenice, gdje su braća sjedila.

Iz za sada nepoznatih razloga odmah su ih, bez prethodne svađe, počeli udarati drvenim palicama, nogama i rukama, a zatim su ih više puta nožem razrezali po glavi i tijelu.

Starijem je bratu liječnička pomoć pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen (više reznih rana po glavi), te je podvrgnut operativnom zahvatu i zadržan na liječenju.

Mlađem je bratu liječnička pomoć pružena u KB Merkur, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je izvijestila i da je uhitila 28-godišnjaka koji je sinoć oko 21,30 sati u Dankovečkoj ulici na području Dubrave šakom u glavu udario 47-godišnjaka koji je zatim glavom udario u pod i zadobio teške ozljede.

Kriminalističkom je obradom utvrđeno da je osumnjičeni, nakon sudjelovanja u manjoj prometnoj nesreći, sjeo u svoj "peugeout 406" vinkovačkih oznaka kada je naišao 47-godišnjak koji je, prelazeći ulicu, šakom udario po njegovu automobilu.

Osumnjičeni je potom izašao iz automobila i udario ga šakom u lice nakon čega je pao na kolnik i glavom udario u pod.

Kolima Hitne pomoći prevezen je u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen (unutarnje krvarenje glave), te je zadržan na liječenju, a osumnjičeni je priveden u policijsku postaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara