Zagreb: Pijani nasilnici pretukli suvlasnika noćnog kluba, posjetitelja i policajca

Zagreb: Pijani nasilnici pretukli suvlasnika noćnog kluba, posjetitelja i policajca
PETORICA pijanih nasilnika jučer su u novozagrebačkom noćnom klubu "Garbage City" nožem u ruku uboli suvlasnika kluba, te pretukli posjetitelja i policajca koji ih je pokušao smiriti, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Posjetitelj Dragutin D. (52) je zbog prijelom donje čeljusti zadržan u KBC "Dubrava", suvlasnik kluba Viktor D. (34) je lakše ozlijeđen, a policajac je odbio liječničku pomoć.

Petorica pijanih nepoznatih mladića su oko 5,30 sati u klubu u Sajmišnoj cesti počeli razbijati čaše, tražeći da glazbenici nastave svirati. Kada ih je Dragutin D. zamolio da se smire, oni su ga napali, udarajući ga rukama i nogama po tijelu. U pomoć mu je priskočio suvlasnik "Garbage Citya", no pijani nasilnici su na njega počeli bacati boce, a jedan od napadača pokušao ga je ubosti i nožem ali je Viktor D. uspio rukom blokirati napad. Pritom je uboden u nadlakticu lijeve ruke.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasilnicima je potom prišao policajac Slobodan K. (43) koji nije bio na dužnosti. Predstavio se službenom značkom, zatraživši od mladića da prestanu narušavati javni red i mir, no i na njega su nasrnuli, udarajući ga rukama po tijelu, te potom pobjegli.

Policija ih sumnjiči za tri kaznena djela; pokušaj ubojstva, tešku tjelesnu ozljedu i sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti.

U policiji kažu da do sada u "Garbage Cityu" nije bilo sličnih izgreda.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara