ZAGREB: POČELA SEZONA TEČAJEVA U SRCU

Sveučilišni računski centar (SRCE) danas počinje s novom sezonom tečajeva putem kojih članovi akademske i istraživačke zajednice već 33 godine stječu potrebna znanja iz područja primjene informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

Svojim korisnicima SRCE i ove akademske godine uz tečajeve namijenjene početnicima, kako je priopćeno, nudi i specijalističke tečajeve za sistem inženjere i administratore računalnih sustava i mreža, te za stručnjake koji u svom radu koriste statističke metode i programski sustav SAS.

Obrazovni programi SRCE-a u prvom su redu namijenjeni studentima i članovima akademske i istraživačke zajednice, te su njima dostupni ili besplatno ili pod znatno povoljnijim uvjetima od tržišnih.

SRCE ovu akademsku godinu počinje s popisom od 17 tečajeva od kojih je šest novih, a tri su dorađena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Proteklih su godina osnovni tečajevi SRCe-a trajali do dva dana, a ove godine se ponovno planira i uvođenje tečajeva koji će trajati pet dana.

SRCE planira održavanje do 20 tečajeva mjesečno, a nakon početka rada učionica u zgradi SRCE-a ta će se brojka dodatno povećati. Sve informacije o tečajevima, rasporedu i načinu prijave mogu se doznati na adresi www.srce.hr/tecajevi.

Nastava za prvu jesensku skupinu polaznika CISCO akademije mrežnih tehnologija počela je 30. rujna, a druga počinje 3. listopada.

SRCE do kraja 2003. planira postati ECDL testni centar (European Computer Driving Licence) testni centar, a do početka sljedeće akademske godine (2004./2005.) odgovarajuće tečajeve prilagodit će ECDL programu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara