Zagreb: Policija privela šest osoba za kojma je raspisana tjeralica

ZAGREBAČKA policija jučer je u odvojenim akcijama privela šest hrvatskih državljana za kojima je raspisana tjeralica zbog počinjenih prekršaja ili kaznenih djela koja u policiji, osim u jednom slučaju, ne navode.

Iz zagrebačke Policijske uprave danas su izvijestili da je 42-godišnjak doveden u zagrebačku Prvu policijsku postaju zbog izbjegavanja reguliranja vojne obveze.

Policajci Druge policijske postaje zatekli su i legitimirali 30- godišnjaka i 23- godišnju hrvatsku državljanku koji su, kada je ustanovljeno da se za njima traga, odvedeni su u Okružni zatvor Remetinec.

Na području Dubrave pronađen je 23-godišnjak za kojim traga splitska policija. Priveden je u Jedinicu za zadržavanje i prepratu PU zagrebačke.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zagrebačkoj Zračnoj luci legitimiran je 35-godišnjak za kojim se traga na području Vrbovca zbog uručenja rješenja o prekršaju. Kod njega je pronađen gram sumnjive biljne materije, slične marihuani.

Prilikom redovne kontrole na graničnom prijelazu Bregana priveden je 29-godišnjak za kojim traga bjelovarsko-bilogorska policija. Odveden je u Jedinicu za zadržavanje i prepratu.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara