Zagreb: Potraga za nasilnim vozačem Ferrarija

ZAGREBAČKA policija traga za nepoznatim vozačem "ferrarija", talijanskih registarskih oznaka, koji je sinoć, ničim izazvan, lupao nogom po jednom automobilu na parkiralištu, a potom iz pištolja ispalio dva hica pored vozača s kojim se verbalno sukobio u vožnji Slavonskom avenijom.

Prema policijskom izviješću, vozač "ferrarija" se sinoć oko 23 sata na području Susedgrada zaustavio na parkiralištu, izašao iz skupocjenog automobila iz kojeg se čula glasna glazba i počeo vikati po ulici. Potom je nogom više puta udario u prednja i zadnja lijeva vrata parkiranog "golfa", a zatim se odvezao s parkirališta. U policiji kažu da je u njegovom društvu bila je još jedna nepoznata osoba.

Desetak minuta kasnije na Slavonskoj aveniji vozač "ferrarija" se tijekom vožnje verbalno sukobio s 26-godišnjim vozačem "golfa". Kada su se zaustavili na semaforu kod raskrižja sa Marohnićevom ulicom obojica su izašla iz vozila i nastavili se vrijeđati. U jednom trenutku, vozač "ferarrija" je izvukao pištolj nepoznate marke i ispalio dva hica u kolnik pored vozača "golfa", nakon čega se odvezao u nepoznato.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji kažu kako imaju indicije o identitetu nasilnog vozača te da za njim intenzivno tragaju.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara