Zagreb: Samoborac pažljivo uzgajao indijsku konoplju u dvorištu

U DVORIŠTU i u obiteljskoj kući 34-godišnjeg Samoborca jučer su pronađena tri grma indijske konoplje, desetak, kako kažu u zagrebačkoj policiji, pažljivo uzgajanih stabljika iste i oko 350 grančica s listovima konoplje skrivenih u vrećici za smeće.

Pretražujući obiteljsku kuću osumnjičenog na temelju naloga istražnog suca, policija je u dvorištu obiteljske kuće pronašla tri velike grmolike stabljike indijske konoplje, visine oko 160 cm i ukupne težine 7.250 grama. Još tri stabljike indijske konoplje pronađene su u čašicama veličine oko 25 cm, a u kupaonici "ljubitelja egzotičnog bilja" otkrivene je dodatnih šest stabljika iste veličine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oko 350 grančica s listovima indijske konoplje 34-godišnji uzgajivač sakrio je u vrećici za smeće kraj ulaznih vrata u dvorište, no policija je i to uspjela pronaći.

Riječ je o pažljivo uzgajanoj indijskoj konoplji jer su pronađeni i termometri, prskano lišće i slično, zaključuju u zagrebačkoj policiji.

Kriminalistička obrada se nastavlja, a osumnjičeni je za sada samo priveden prekršajnom sucu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zloporabe opojnih droga.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara