Zagreb: Silovao djevojku koju je ranije uvjerio da će joj skinuti uroke

Zagreb: Silovao djevojku koju je ranije uvjerio da će joj skinuti uroke
ZBOG sumnje da je u svom stanu silovao 24-godišnju djevojku koju je ranije uvjerio da će joj "skinuti uroke", policija je jučer uhitila i predala istražnom sucu 52-godišnjeg makedonskog državljanina, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Policija tvrdi da je osumnjičeni nekoliko dana ranije djevojku upoznao u jednom zagrebačkom kafiću i rekao joj da se bavi bioenergijom i gledanjem u dlan te da na sebi ima uroke koje on može ukloniti.

Na idući susret u muškarčevu stanu djevojka je dovela i majku, no samozvani je vidovnjak ustrajao u svojoj priču, rekavši im da su obje pod urocima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dan kasnije djevojka i muškarac ponovno su se susreli u kafiću, no ovoga puta on ju je uvjerio da zajedno odu kod njega, kako bi joj skinuo uroke.

Došavši u stan muškarac je zaključao vrata i oko 24-godišnjakinje počeo paliti svijeće i slagati slike sa svecima te joj rekao da skine svu odjeću kako bi mu pomogla u skidanju uroka. Kada se djevojka odbila skinuti, muškarac joj je nasilno skinuo odjeću, a zatim usprkos njezinom odupiranju i silovao, izvijestila je policija.

Nakon silovanja otpratio ju je kuće, plašeći je cijelim putem kako o događaju u stanu ne smije nikome ništa govoriti jer će joj se nešto strašno dogoditi.

No djevojka je ipak policiji prijavila događaj, a 52-godišnjak je uhićen i nakon kriminalističke obrade jučer prepraćen istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda, ističu u policiji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara