ZAGREB: TROJICA ROČNIKA UKRALA AUTOMOBIL I BJEŽALA POLICIJI

Trojica ročnika uhićena su noćas u 3,30 sati na parkiralištu zagrebačke Zračne luke Plesa u ukradenom automobilu nakon što su pobjegla policijskoj ophodnji, izvijestila je danas zagrebačka policija, koja ih je predala vojnoj policiji.

Ročnici iz vojne baze Plesa, 19-godišnjaci Damir M. i Roman B. te 20-godišnji Vedran A., ukrali su noćas "renault 4" zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo Božidara M. (50), i krenuli u vožnju. Na cesti u Velikoj Gorici policijska ophodnja, koja je nadzirala promet, pokušala ih je zaustaviti, no mladi ročnici nisu stali nego su se dali u bijeg. Nakon kraće potjere policija ih je uhvatila na parkiralištu Zračne luke Plesa.

Kriminalističku obradu provodi vojna policija, a u zagrebačkoj policiji nisu rekli jesu li mladići bili pod utjecajem alkohola.

Policija je izvijestila danas i o neobičnoj krađi. Naime, nepoznati lopovi ukrali su automat za naplatu parkiranja u Koledinečkoj ulici, na istočnoj strani tržnice u Dubravi.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je izvijestila da je automat Zagreparkinga, vrijedan oko 70 tisuća kuna, doslovno iščupan iz pločnika, a ne zna se koliko je u njemu bilo novca.

Krađa se dogodila između 9. i 11. lipnja.

(Hina) xso yso

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara