Zagreb: U manje od sata napadnuta dva poštara

U razmaku manjem od sata jutros su u Zagrebu napadnuta dva poštara, jednom je ukraden novac od mirovina koje je raznosio po kućama, a drugi je, iako teško ozlijeđen od udarca u glavu, uspio spriječiti krađu poštanske torbe, doznaje se u zagrebačkoj policiji. L

Prvi napad na poštara dogodio se jutros oko 8,30 sati u ulazu zgrade u Vinogradskoj ulici, gdje su dvojica nepoznatih razbojnika drvenim palicama napala 47-godišnjeg poštara prilikom raznašanja mirovina. Razbojnici su poštaru oteli novčanik u kojemu je, kako kažu u policiji, bilo više desetaka tisuća kuna. Poštaru je u napadu lakše ozlijeđena nadlaktica, najvjerojatnije dok se branio od udaraca.

U policiji kažu da dvojica razbojnika nisu bili maskirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oko 45 minuta kasnije u naselju Rudeš u Ulici Frangeša Mihanovića, u još nerazjašnjenim okolnostima, s leđa je napadnut i u glavu udaren 39-godišnji poštar koji je uspio spriječiti da mu ukradu torbu s dosta novca od mirovina.

Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama kazala je da poštar nije vidio napadača ili više njih te da je u dosta teškom stanju prevezen u bolnicu Sveti Duh.

(Hina) xso yso

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara