Zagreb: U tri akcije zaplijenjene veće količine heroina i ecstasya

U TRI odvojene akcije zagrebačka policija je jučer zaplijenila 286 grama heroina, 568 tableta ecstasya, 31 gram amfetamina i 325 grama marihuane.

U nastavku kriminalističke obrade nad grupom preprodavača droga policija je jučer u automobilu 28-godišnjeg hrvatskog državljanina pronašla 568 tableta droge MDMA , 31,5 grama amfetamina, 25 grama marihuane i digitalnu vagu.

U akciji je na temelju naloga istražnog suca pretražen i stan osumnjičenog u Susedgradu te stan u Ilici kojega koristi 19-godišnji makedonski državljanin, no tamo nije ništa pronađeno.

Uhićeni muškarac osumnjičen je za neovlaštenu proizvodnju i prodaju droge i priveden je istražnom sucu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U stanu dvojice Makedonaca, koji su početkom tjedna uhićeni zajedno s jednim hrvatskim državljaninom zbog preprodaje oko pola kilograma heroina, policija je jučer pronašla još 286 grama te droge, vagu, više predmeta s tragovima heroina i više od 60 tisuća kuna za koje se sumnja da potječe od preprodaje droge.

U trećoj akciji policija je na području Sesveta u stanu 20-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je u bijegu, pronašla 300 grama marihuane.

Policija nije otkrila identitet osumnjičenika kod kojih su droge pronađene.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara