Zagreb: Uhićena dvojica karlovačkih dilera heroina, marihuane i amfetamina

VIŠE od 350 grama heroina, oko 1,5 kilograma marihuane, 90 grama amfetamina i nekoliko tableta ecstasya pronađeno je u automobilu i stanovima dvojice Karlovčana koji su prije dva dana uhićeni, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Dvojica osumnjičenika, u dobi od 20 i 25 godina, uhićena su u Zagrebu nakon što je policija prikupila informacije da je riječ o dilerima koji prodaju drogu na narko tržištima Zagreba i Karlovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U automobilu jednog od uhićenika "renault clio" pronađeno je 50 grama heroina, a u stanu i drugim prostorijama koje su unajmili u Karlovcu otkriveno je još 304 grama heroina, pakiranog u šest vrećica, paket s 969 grama marihuane te 518 grama marihuane pakirane u jedanaest vrećica, pripremljenih za daljnju distribuciju, vrećica s 90 grama amfetamina i elektronska vaga za precizno mjerenje. U stanovima gdje su živjeli pronađeno je još oko 12 grama marihuane i 5 i pol tableta ecstasya.

Policija sumnja da je uhićenik u čijem je automobilu pronađena droga organizirao nabavku većih količina droga koje je u dogovoru s uhićenim partnerom prepakiravao, skrivao i prodavao sitnijim dilerima i krajnjim konzumentima.

Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni su uz kaznenu prijavu zbog preprodaje droge privedeni u Istražni odjel Županijskog suda u Zagrebu, kažu u policiji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara