Zagreb: Zaplijenjeno 1,8 kilograma marihuane u studentskom domu i Kozari Boku

ZAGREBAČKA policija zaplijenila je jučer u studentskom domu i naselju Kozari Bok više od 1,8 kilograma marihuane, te uhitili dvojicu muškaraca i jednog maloljetnika.

U sobi jednog Splićanina u studentskom domu pronađeno je 958 grama marihuane. Prema do sada prikupljenim saznanjima uhićeni je marihuanu nabavljao u većim količinama i potom je u svojoj sobi u studentskom domu prepakiravao u manje paketiće za daljnju preprodaju, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Policija nije otkrila u kojem je studentskom domu pronađena droga, niti identitet uhićenog, koji zbog posjedovanja i preprodaje droge od ranije ima policijski dosje.

Više od 900 grama marihuane policija je pronašla u naselju Kozari Bok, pri čemu su uhićena dva hrvatska državljana, od kojih jedan maloljetnik.

Policajci su u odjeći maloljetnika pronašli 4 paketića ispunjena s 32 grama marihuane, a u vrećici koju je nosio još 29 paketića s 237 grama, te jedan paket s 636 grama marihuane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretragom obiteljske kuće punoljetnog muškarca koji je bio u društvu maloljetnika pronađeno je još 1,4 grama marihuane.

Policija tvrdi da je maloljetnik nabavljao veću količinu marihuane i prepakiravao ju uz pomoć punoljetnog prijatelja, a zatim preprodavao na ilegalnom tržištu. Obojica su kao i uhićeni Splićanin od ranije poznata policiji zbog zloporabe droga.

Sva trojica su privedena u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda uz policijsku kaznenu prijavu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara