Zagrebačka pivovara distributerima dodijelila 16 Iveco kamiona

ŠESNAEST partnera Zagrebačke pivovare na korištenje je dobilo kamione marke Iveco namijenjene izravnoj dostavi, kako bi se poboljšali uvjeti poslovanja i povećala kvaliteta distributivne mreže.

Primopredaja prvih 16 kamiona vrijednih više od četiri milijuna kuna obavljena je jučer u prostorijama Eurokamiona u Lučkom.

Kako bi unaprijedila poslovnu suradnju sa svojim partnerima, Zagrabačka pivovara nastavlja politiku ulaganja u poboljšanje uvjeta poslovanja, povećanja kvalitete i razvoj distributivne mreže u cilju što bolje dostupnosti svojih proizvoda potrošačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpredsjednik Uprave Zagrebačke pivovare Pero Ivanković izražavajući zadovoljstvo partnerstvom istaknuo je da se ovom investicijom odgovara na zahtjeve tržišta s ciljem učvrščivanja i daljnjeg jačanja vodeće pozicije na pivarskom tržištu.

Atraktivno oslikani kamioni poznatim proizvodima Stellom Artois i Becksom zasigurno će postati prepoznatljivi. Posebno bi mogli oduševiti ljubitelje piva, kao što su jučer oduševili pristutne buduće "vlasnike" - vozače veletrgovaca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara