Zagrebački celebrityji pobjegli na vikend u Slavoniju

Misija je obavljena, a pod budnim okom nove vlasnice licence za ovaj izbor ljepote, bivše Miss Hrvatske, Rajne Raguž, i žirija, među kojim su se našli Rajnina radna kolegica, također bivša Miss Hrvatske, Andrea Ćupor, Valentićeva djevojka Mirna Maras te aktualna Miss Hrvatske Ivana Ergić, za novu Miss Vukovarsko-srijemske županije odabrana je 19-godišnja Vinkovčanka Andrea Kraljević.

Za one koje zanima, Andrea je studentica prve godine Ekonomskog fakulteta u Osijeku, u slobodno vrijeme bavi se aerobikom i druženjem s dečkom Tomislavom i prijateljicama, a u skorije vrijeme, potaknuta pobjedom na spomenutom izboru na kojemu je osvojila i titulu Miss fotogeničnosti, najnoviji će joj hobi biti i - manekenstvo. Na izbor ju je prijavila prijateljica Petra, a na izboru za Miss Hrvatske očekuje dobru zabavu i stjecanje novih iskustava. Ovo, međutim, nije prvi put ove godine da je djevojka iz slavonskih krajeva osvojila prestižnu titulu na natjecanju ljepote. Nešto prije Vinkovčanke Andreje, njezina susjeda, iz sela Privlake kod Vinkovaca, osvojila je titulu prve pratilje Kraljice Hrvatske. Djevojke koje su osvojile titulu Andreinih pratilja su Monika Burg i Ivana Pavić.

Lokalna priredba ostavila je traga i na Moniki Kravić i njezinom suvoditeju te večeri, Mariju Valentiću koji su, slažu se mnogi koji su vidjeli njihove nastupe na sličnim priredbama u većim gradovima, bili puno opušteniji budući da se radilo o nešto intimnijoj atmosferi. "Nije mi prvi put da sam u Slavoniji, iako uvijek dođem poslovno, no mogu reći da su moji dojmovi uvijek pozitivni. Ovakve prilike, gdje se ne gleda svaki voditeljev pokret, pa tako ni svaka njegova greška, ostavljaju prostora i nama da opuštenije vodimo program", kaže nam uvijek nasmijana voditeljica Nove TV, Monika Kravić, koja je u Mariju Valentiću našla odgovarajuću "voditeljsku polovicu" te večeri.

Galeriju fotografija djevojaka koje su se natjecale za titulu Miss Vukovarsko-srijemske županije, kao i fotografije poznatih koji su ovaj vikend povodom izbora posjetili Županju možete pogledati u galeriji (gore desno).

B.S.
Foto:Hrvoje Pilić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara