zagrebački DC: umjesto da rade u Poglavarstvu se "prepucavaju"

Predsjednik zagrebačkog Demokratskog centra (DC) Slavko Šelendić danas je ustvrdio kako se već dvije godine u Gradskom poglavarstvu koalicijski partneri SDP i HNS odnosno Milan Bandić i Stipe Tojčić prepucavaju i svađaju umjesto da rade na dobrobit Zagreba.

"Da bi se Grad mogao voditi treba ljubavi, ali i znanja", rekao je Šelendić napominjući kako Grad "ne mogu voditi oni koji razmišljaju o svojim osobnim interesima".

Na konferenciji za novinare u DC-u posebno se osvrnuo na nedoličan nastup zamjenika gradonačelnice Milana Bandića prema gradonačelnici Vlasti Pavić koju je grubo uvrijedio na ovotjednoj sjednici Gradske skupštine. "Bandić se ponaša kao seoski šerif, a takva kaubojština nije primjerena dužnosti koju obnaša", rekao je Šelendić.

Nakon štete u "Robnim terminalima" i sa zemljištem "Zagrepčanke" u Heinzelovoj ulici, na redu je stadion NK "Zagreb", ustvrdio je Šelendić. Pritom je naveo da tajnik Gradskog poglavarstva Vidoje Bulum "po Bandićevu scenariju" u Upravni odbor NK "Zagreb" uvodi nove ljude koji su iz kluba već bili izbačeni ili su sportski anonimci, dok sadašnje članove smjenjuje "kao tehnološki višak" što je, kaže, dovelo do otkazivanja ugovora o sponzoriranju s INA-om, glavnim "Zagrebovim" sponzorom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novom vodstvu Kluba nije cilj dobar stručno-sportski program ni njegovo financijsko ozdravljenje, a kamoli spašavanje kluba od ispadanja iz 1. lige, već da se 'dočepaju' jedne vrlo atraktivne lokacije u Zagrebu", smatra DC-ovac Šelendić.

Napomenuo je i da od predsjednika SDP-a Ivice Račana očekuje da reagira i u interesu građana spriječi Bandića u takvim postupcima.

(Hina) xbdj yaz

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara