Zagrebački desetogodišnjaci seksualno zlostavljali vršnjake?

U NAPUŠTENOJ kući na zagrebačkoj Trešnjevci trojica desetgodišnjaka su prije desetak dana seksualno zlostavljala trojicu svojih vršnjaka, doznaje Jutarnji list.

Susjedi su u razgovoru s novinarima ustvrdili da su se u kući odvijale "čudne seksualne igre", ali da nitko osim samih aktera to ne može sa sigurnošću potvrditi.

Policija je slučaj navodnog zlostavljanja počela istraživati krajem prošlog tjedna, nakon dojave roditelja jednog od dječaka upletenih u cijelu priču.

"Policija je u zadnje vrijeme dosta dolazila u ulicu. Međutim, nitko od nas ne zna previše. To su djeca iz ulice koju svi poznajemo i inače nisu problematična. Vjerojatno su nešto pokušavali, pokazivali se jedno drugome i na kraju je završilo ovako." - kazao je jedan od stanara okolnih zgrada.

"Očito su nešto negdje vidjeli i čuli pa su pokušali eksperimentirati. To sigurno nisu mogli znati sami." - dodao je.

Kuća u kojoj su se dogodila navodna zlostavljanja djeci često služi kao prostor za igru. U njoj su i neki dijelovi namještaja, među kojima su stol, stolice i kauč, a iz ostavljenih stvari i praznih bočica s pićem može se zaključiti da netko ondje često boravi.

Što se točno dogodilo, za sada se ne može znati, ali policijska istraga je u tijeku, pa bi uskoro trebalo biti poznato više detalja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara