Zagrebački diler u kući skrivao više kilograma droge i arsenal oružja

VIŠEod četiri kilograma marihuane, oko pola kilograma hašiša, te veća količina oružja pronađena je u kući poznatog zagrebačkog dilera, koji je od prošlog tjedna u bijegu pred zakonom, izvijestila je danas policija.

U trag osobe koja je već u nekoliko navrata procesuirana zbog posjedovanja i preprodaje droge policija je ušla prošlog tjedna, kada je u zagrebačkom naselju Medveščak uhićena jedna od njegovih mušterija, s pet grama heroina.

Kako je akcija dilerova uhićenja prošla bez uspjeha, policija je pretražila njegovu kuću u kojoj je uz 4.100 grama marihuane i 480 grama hašiša pronašla manju količinu kokaina, te automatsku pušku, tri pištolja, zolju, dvije ručne bombe, dva prigušivača, pola kilograma trotila i 270 komada raznog streljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovisnik koji je uhićen s pet grama heroina priveden je istražnom sucu, a policija nastavlja potragu za odbjeglim muškarcem kojeg sumnjiči da je organizirao nabavku i preprodaju droge, te posjedovao veću količinu oružja i eksploziva.

Policija nije otkrila identitet bjegunca, kao ni uhićenog ovisnika.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara