Zagrebački holding smijenio direktora Zoo vrta Mladena Anića, holding bez komentara

SUKLADNO prošlotjednim najavama Zagrebački holding u utorak je smijenio sada već bivšeg direktora Zoološkog vrta u Zagrebu Mladen Anića. Informacija iz holdinga službeno još nije potvrđena ali ju je Indexu potvrdio sam Anić.

"Je točno je, danas su smijenili tako da od danas više nisam direktor zoološkog vrta. Ne znam koji je razlog, mislim da razloga nema i ja ga ne vidim. Ali znate kako je, stvorila se kritična masa koja se godina skupljala i koja je napokon postigla moju smjenu" - kazao je Anić za Index.

Upitan da detaljnije prokomentira navedene razloge, Anić kaže kako se već niza godina protiv njega konstantno pojavljuju razna anonimna pisma u kojima ga "ljudi koji bi trebali raditi, a ne da im se", optužuju za nešto što uopće ne postoji.

"To je u zoološkom vrtu bila opće poznata stvar, ali što je tu je. Očito je da sam smetao nekome kome nije pasao moj rad i došlo je vrijeme da odletim." - kazao je Anić.

Upitan o svome nasljedniku, točnije nasljednici o kojoj se nagađa da će biti zoologinja Davorka Maljković, Anić nije želio preciznije govoriti rekavši tek kako će se o kvaliteti te osobe najbolje moći govoriti nakon nekoliko mjeseci pošto bude na čelu Zoološkog vrta.

Na pitanje o budućoj profesionalnoj karijeri Anić je rekao kako ne zna hoće li ona biti nastavljena u nekoj od gradskih tvrtki u sklopu holdinga ili će jednostavno "sa ženom i dvoje djece odletjeti na cestu".

"Ako ništa uvijek mogu saditi krumpire, i kaj me briga. Znate ono, kak vam je tak vam je" - zaključio je Anić.

Glasnogovornik Zagrebačkog holdinga Nenad Ivanković nije želio komentirati vijest o Anićevom smjenjivanju dodajući kako će javnost o svemu biti na vrijeme obaviještena.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara