Zagrebački policajac odbio mito, pa priveo vozača Mercedesa zbog pokušaja podmićivanja

IAKO je to, nažalost moramo priznati prilično rijetka pojava, jedan je zagrebački policajac odbio mito nakon što je zbog prometnog prekršaja zaustavio 37-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Naime, kako se doznaje u Policijskoj upravi zagrebačkoj 37-godišnji muškarac svojim Mercedesom zagrebačkih registarskih oznaka kretao se Maksimirskom ulicom u smjeru zapada, vozeći trakom namijenjenom za promet tramvaja i pretječući kolonu vozila s njegove desne strane, zbog čega je i zaustavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kada mu je policijski službenik prišao, još nije niti stigao 37-godišnjaku objasniti razloge zbog kojih je zaustavljen, a on mu je kroz otvoreni prozor osobnog automobila pružio novčanicu uz obrazloženje da je u žurbi i da sve riješe na ovaj način.

Policijski ga je službenik upozorio da se ne može tako ponašati i da će ga privesti zbog podmićivanja nakon čega je zatražio prometnu i vozačku dozvolu. 37-godišnjak se još uvijek nije predao, pa je policajcu dao tražene dokumente zajedno s novčanicom od 200 kuna koju je stavio između korica dokumenata.

Osumnjičeni je zatim doveden u službene prostorije Policijske postaje Maksimir i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela davanja mita.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara