Zagrepčanin maloljetnu kćer tjerao da prodaje heroin

Zagrepčanin maloljetnu kćer tjerao da prodaje heroin

NAKON što je zagrebačka policija utvrdila da postoji osnovana sumnja o upletenosti 52-godišnjeg muškarca u preprodaju droge, pri čemu je u istu uključio i svoju maloljetnu kći, u srijedu je oko ponoći osumnjičeni legitimiran, pri čemu je policijskim službenicima dragovoljno izručio 5,3 grama heroina.

Ubrzo nakon toga uhićena je i 17-godišnja kći osumnjičenoga, koja je policajcima iz donjeg rublja izručila oko 470 g heroina.

Otac i kći uhićeni su iste noći u vremenskom razmaku od sat vremena, pri čemu je muškarac legitimiran pri izlasku iz osobnog automobila marke BMW zagrebačkih registracijskih oznaka, dok je njegova kći uhićena po izlasku iz stana na podstanarskoj adresi na području Zagreba, a u kojemu je otac, kako se sumnja, zajedno s kćeri pakirao i preprodavao drogu.

Kako doznajemo od operativnog analitičara PU zagrebačke Davora Tora, još uvijek nije poznato jesu li osumnjičeni i živjeli na toj adresi ili su spomenuti stan koristili samo u svrhe preprodaje droge.

Pretragom stana i drugih prostorija kojima se koriste osumnjičeni pronađeno je još sveukupno 81,3 g heroina (pakirano po 4,5 do 7,2 g) te oko 750 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davor Tor za Index je također izjavio kako još uvijek nije poznato je li maloljetna djevojka bila primorana od strane oca baviti se preprodajom droge, što će daljnom istragom biti utvrđeno.

"Oboje se za sada nalaze u pritvoru, a o njihovoj daljnoj sudbini odlučiti će sudac. Radi se o nesvakidašnjem i vrlo nesretnom slučaju, jer pazite, tu se ne radi o lakim drogama kao što je marihuana, radi se o teškoj drogi, heroinu." - kazao je za Index gospodin Tor.

17-godišnja djevojka nije ranije bila legitimirana, dok je njezin otac od ranije poznat policiji.

Obzirom da se radi o maloljetnoj osobi, informacije poput onih je li djevojka pohađala srednju školi, što je s njezinom majkom, te ostale informacije o njezinoj obitelji, za sada ostaju neotkrivene.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara