Zajednička izjava supružnika Poldan: I dalje se volimo!

NAKON što smo nedavno objavili vijest o poznatom riječkom odvjetniku koji je navodno zlostavljao svoju trudnu suprugu, slučaj je dobio novu dimenziju. Supružnici Poldan izdali su zajedničko priopćenje u kojem navode da se još vole i da ostaju zajedno.

Odvjetnik Saša Poldan (41) 16. siječnja ove godine priveden je Prekršajnom sudu u Rijeci zbog sumnji da je u tri navrata verbalno i fizički napao, te ozlijedio svoju trudnu suprugu. Riječki odvjetnik je tvrdio da je cijeli slučaj njegova 28-godišnja supruga izmislila "motivirana materijalnim razlozima".

Nakon svih optužbi i javnog iznošenja "škakljivih" detalja njihova braka, supružnici Nataša i Saša Poldan sada su izdali priopćenje za javnost svim medijima u kojem se kaju zbog vlastitog gubitka kontrole u razgovorima sa novinarima i općenito dopuštanja da se cijeli slučaj razvlači po medijima.

"U dnevnom kovitlacu raznih upita, telefonskih poziva, provokativnih pitanja i agresivne znatiželje, dopustili smo i doprinijeli da se drugi poigravaju našom obitelji i našim odnosom i sigurno smo u tome pogriješili", stoji u izjavi, koja iskazuje svojevrsno pomirenje bračnih drugova "... mi javno objavljujemo da su takvi (medijski) zaključci pogrešni i da su isprike uvažene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saša Poldan se ovim pismom i javno ispričao  supruzi zbog svojih izjava, a Nataša Poldan se zahvalila svim osobama koje su joj u tim teškim vremenima ponudile podršku.

"Budite uvjereni da ćemo djeca i mi živjeti u sređenoj i sretnoj obitelji", stoji na kraju priopćenja, uz molbu medijima da se nadalje ispoštuje njihova privatnost.

E.A.J.
Foto: RTL Vijesti

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara