Zaštitar koji je silovao ženu nakon koncerta već dvaput prijavljen zbog silovanja!

Zaštitar koji je silovao ženu nakon koncerta već dvaput prijavljen zbog silovanja!

Tekst: H.A.
Foto: Arhiva

POLICIJA je uhitila 30-godišnjaka za kojega se sumnja da je silovao 33-godišnjakinju u noći sa subote na nedjelju nakon koncerta Vlade Kalembera u mjestu Sekirišće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni je danas doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, gdje je izjavio da nije kriv. Prema neslužbenim informacijama 30-godišnjak je i prije nekoliko godina bio osuđen za silovanje jer je u automobilu 2004. godine silovao maloljetnicu. Za to je kazneno djelo osuđen dva puta na Županijskom sudu u Zlataru, ali je Vrhovni sud poništio presudu. U kolovozu ove godine za silovanje ga je navodno prijavila i vlastita supruga, tako da mu je ovo već treća optužba!

Silovana žena je policiji ispričala kako je stajala kraj izlaznih vrata kluba kako bi pripalila cigaretu, kad ju je zaštitar kluba udario u vrat, odvukao je do automobila i silovao je, nakon čega ju je odvezao nekoliko kilometara od kluba i izbacio je na cestu. U ranim jutarnjim satima nesretnu je ženu pronašao stariji muškarac iz Grabrovca, koji ju je odveo svojoj kući te je pozvao policiju i hitnu pomoć.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara