Zašto 19.6.2008. može biti prvi dan ostatka vašeg života?!

UZMITE bilo kojih stotinu građana Hrvatske. Pratite ih dok ne dođu u mirovinu. Evo što ćete ustanoviti:
- samo će 1 od njih postati bogat;
- 4 će biti imućni, financijski sigurni i bez novčanih briga;
- 13 će nastaviti raditi, ne zato što žele već zato što neće imati drugog izbora;
- 28 će umrijeti, često zbog loših životnih uvjeta i stresom uzrokovanih bolesti;
- 54 će biti bez prebijene pare, u dužničkom ropstvu te ovisni o državi, rodbini i milostinji kako bi preživjeli.

To je 95% gubitnika i samo 5% pobjednika.

Sramite li se svoje novčane situacije?

Da bi izbjegli gorku sudbinu većine i postali pobjednik u financijskoj igri života, primijenite Financijski preporod. To je jednostavan i dokazan plan u deset koraka pomoću kojeg postajete financijski neovisni.

Otkriven u istoimenoj knjizi, Financijski preporod reći će vam točno kako eliminirati baš sve svoje kredite i ostale dugove, a novac koji ste do sada bacali na rastuće kamate ulagati u sigurnu gradnju osobnog bogatstva za lagodan život sebe i svojih najmilijih - te pritom spavati snom pravednika.

Investicija života

Primjenjujući Financijski preporod, postati ćete neranjivi na stalno rastuće kamate, stanje u gospodarstvu, svakodnevna poskupljenja hrane, struje, režija i benzina pa čak i na mogući gubitak posla. Saznati ćete kako vas lažu, kradu te brojnim trikovima odvlače sve dublje i dublje u dugove - te kako to spriječiti. Spoznat ćete kako postići da novac radi za vas umjesto da vi radite za njega. Ponajviše, otkriti ćete kako postati imućan, pritom ne riskirajući ništa za što se mukotrpno radili.

Kada će i vama biti dosta svega da poduzmete nešto?!

"Bez novčanih problema vaš će život krenuti boljim i sretnijim putem", kaže Sanjin Frlan, autor prve hrvatske knjige o osobnim financijama, prilagođene domaćim specifičnostima. Taj financijski geek bez dlake na jeziku nervira mnoge, ali zato obogaćuje one koji primjenjuju njegove savjete. Jednom kada krenete s njegovim Financijskim preporodom bit ćete zapanjeni kako se brzo vaši dugovi tope, a vaša imovina, ušteđevina i investicije rastu! A kada imate dovoljno novaca, većina drugih stvari u životu sjedne na svoje mjesto...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je ovdje lud?

Rijetki su autori toliko "ludi" da kao Sanjin nude bezuvjetnu garanciju u trajanju od godine dana. To znači da ako iz nekog razloga niste zadovoljni knjigom možete tijekom idućih 365 dana dobiti povrat novca kojeg ste za nju platili - bez pitanja i kompliciranja.

Povjerenju koje autor ima u svoju knjigu svjedoči i činjenica da prvo poglavlje bestselera Financijski preporod možete potpuno besplatno preuzeti sa službenih web stranica www.financijskipreporod.com.

Tu mora biti neka caka?!?

Naravno da ima "caka". I to ne jedna, nego mnoštvo caka koje vas drže u financijskom neznanju, sprečavaju da živite bezbrižno i uživate u blagostanju. To su informacije koje vam niti jedan bankar ili investicijski savjetnik neće otkriti - čak i kada bi ih znao!

Živimo u brzom vremenu prepunom promjena. Mjeseci i godine što slijede biti će ispunjene prilikama i opasnostima. Sreća će se osmjehnuti nekima. Nesreća će pokucati na vrata drugih. Ali zahvaljujući Financijskom preporodu dobiti ćete na pladnju sve informacije i alate potrebne za zaštitite sebe i svoje najmilije te uočite i zgrabite životne prilike koje vam se pružaju.

Da bi danas postao prvi dan ostatka vašeg života kliknite ovdje.

Sponzorirani članak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara