Zaustavimo administrativni teror: Popunite anketu i prijavite prepreke u poslovanju

Zaustavimo administrativni teror: Popunite anketu i prijavite prepreke u poslovanju

Foto: 123rf

HRVATSKA ekonomija zaostaje u razvoju zbog niza nepotrebnih propisa koji otežavaju poslovanje.

Zbog toga nas ulagači izbjegavaju, a oni koji još uvijek nisu posao preselili u inozemstvo pod stalnom su prijetnjom visokih kazni za nepoštivanje bizarnih propisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Centar za javne politike i ekonomske analize (CEA) - hrvatski istraživački think tank koji zagovara slobodno tržište i jednostavnije uvjete poslovanja poduzetnika, pokrenuo je projekt "Poduzetnička inicijativa" kroz koji žele detektirali konkretne regulatorne prepreke i administrativna opterećenja slobodi poslovanja u Hrvatskoj

CEA poziva poduzetnike da popune njihovu anketu kako bi prikupili korisne informacije o uvjetima poslovanja u Hrvatskoj, prepreke i administrativna opterećenja s kojima se poslovni sektor suočava moguće je prijaviti i na njihov mail info@cea-policy.hr.

"Inicijative poduzetnika ćemo komunicirati i posredovati prema nadležnim institucijama. Ujedno ćemo uspostaviti sustav detekcije odgovornosti institucija i alarming mehanizam praćenja provedbe predloženih mjera za olakšanje poslovanja. Organizirat ćemo okrugle stolove za raspravu o rezultatima ankete i prikupljenim podacima od poduzetnika u raznim djelatnostima", navode iz Centra ia javne politike.

Anketu možete popuniti na sljedećem linku

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara