Završen sajam "Agrozemlja"

U Bizovačkim Toplicama danas je završen 10. međunarodni sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ribolova, lovstva, ekologije i seoskog turizma, na kojemu se od 14. listopada predstavilo više od 250 domaćih i stranih izlagača. L

Glavne teme ovogodišnje sajamske priredbe bile su poljoprivredna mehanizacija, koja je okupila najvažnije domaće distributere, te voda kao izvor života. U sklopu te teme predstavilo se šest tvrtaka koja se bave prodajom, distribucijom ili pročišćavanjem vode.

Uz mnoge prezentacije poljoprivrednih proizvoda, strojeva i opreme, na ovogodišnjoj "Agrozemlji" predstavljen je Vladin program podizanja višegodišnjih nasada, a u organizaciji Nacionalne veletržnice d.d., Srednjoeuropske inicijative (SEI), Svjetske organizacije za hranu (FAO) i Udruge veletržnica srednje Europe (WMF) održan je stručni skup o ulozi veletržnica u razvoju poljoprivrednih zadruga i jačanju veza između zadruga i poljoprivrednih veletržnica.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sajam "Agrozemlja" održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva, a organizirala ga je osječka tvrtka "Katava" d.o.o.

(Hina) xivuč yjn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara