Zbog članka u Narodnom listu pretukao novinarku

"NA mjestu događaja se zatekao i gospodin iz susjedne zgrade, Miljenko Pavlović, čiji je jedan neregistrirani automobil. On pak kaže da je problem u manjku slobodnih parkirališnih mjesta, a ne toliko o neregistriranim automobilima", citat je iz teksta novinarke Narodnog lista iz Zadra Danijele Banko, zbog čega je 59-godišnji Pavlović ušao u redakciju tog lista te napao novinarku teško je ozlijedivši udarajući je rukama i nogama.

Nevjerojatan događaj dogodio se jutros ispred očiju novinarskih kolega, koji su uspjeli pomoći novinarki i odvojiti je od nasilnika. Pavlović je nakon napada počeo bježati, no nije daleko stigao budući je uhvaćen još u zgradi od strane grafičara lista, koji su ga zadržali do dolaska policije.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretna novinarka završila je na zadarskoj kirurgiji s ozljedama glave. Kako se poslije ispostavilo Pavlovića je iziritirao tekst pod nazivom "Stanari Mažuranićeve prijete gradu tužbom", iako se u tekstu Pavlović spominje tek kao jedan od vlasnika tri neregistrirane olupine.  Policija je protiv nasilnika podigla kaznenu prijavu, a cijeli slučaj oštro je osudilo Hrvatsko novinarsko društvo.

I.Ć.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara