Zbog griza hamburgera osam mjeseci zatvora

Tekst: I.Ka. 
Foto: Wikipedia

U PIJANOM stanju engleski je tinejdžer, koji je na ulici nepoznatom mladiću uzeo griz hamburgera, osuđen na osam mjeseci zatvora dok je njegov prijatelj za napad na mladića s hamburgerom pušten uz prijekor policije.

19-godišnji mladić je nakon "naporne" noći opijanja ogladnio te je na ulici ukrao griz sendviča od nepoznatog mladića. 19-godišnjak je optužen za krađu dok je njegov prijatelj koji je šakom udario mladića s hamburgerom dobio tek upozorenje policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja Sylvia De Bertodano je izjavila da smatra čudnim što mladić koji je izvršio fizički napad nije "iza rešetaka". Upozoreni mladić je nakon napada poslao pismo isprike oštećenom mladiću.

Tužiteljica Meena Evans izjavila je kako je optuženi pokušao oteti hamburger iz mladićevih ruku, ali ovaj mu nije htio pustiti. "Udarac koji je zadan nepoznatom mladiću s hamburgerom je od strane drugog mladića koji se tamo nalazio", kazala je. Uhićeni je priznao kako je pokušao okrasti mladića, ali je rekao kako je bio "pijan i vrlo gladan", prenosi Daily Mail.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara