Zbog ljubomore trudnu ženu izbo nožem po trbuhu, a potom se objesio o radijator

SRBIJA je ostala šokirana obiteljskom tragedijom koja se u ponedjeljak dogodila u mladenovačkom naselju Petar Drapšin. Kako prenosi Blic, 32-godišnji Nebojša Uglješić je, zbog ljubomore, nožem ubio bivšu nevjenčanu suprugu, 27-godišnju Svetlanu Kresović, a potom se objesio o radijator.

Uglješić i Kresović, koji zajedno imaju trogodišnjeg sina, razišli su se prije nekoliko mjeseci. Svetlana je počela živjeti s drugim muškarcem, kojem je uskoro trebala roditi dijete. Bila je u šestom mjesecu trudnoće.

Mrtva tijela je pronašao Nebojšin otac Stevo, koji je unuka odveo u šetnju. Kako su vrata stana bila zaključana i nitko nije otvarao, Stevo je pozvao susjeda te su zajedno provalili u stan. Prizor u dnevnoj sobi ih je skamenio - Svetlana je nepomično ležala sa velikom krvavom mrljom na trbuhu, a pokraj nje, naslonjeno uz radijator, s omčom oko vrata, bilo je Nebojšino tijelo.

Šutila o zlostavljanju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svetlanina majka Mileva Kozić je ispričala kako je njena kćer, kod bivšeg supruga otišla kako bi pokupila zajedničkog sina. "Znajući da je Nebojša nasilan, pitala sam je zar nije opasno da ide sama, ali je odgovorila da joj bivši muž neće nauditi", kroz suze je ispričala Svetlanina majka.

Dodala je i kako je Nebojša tukao Svetlanu još dok je bila trudna s prvom bebom, a na proslavi prvog djetetovog rođendana ju je udario i rekao joj da će je ubiti. Svetlana je tada uzela sinčića i otišla je s roditeljima kući, ali se nakon tri dana ponovno vratila nasilnom suprugu. Iako Svetlanina majka tvrdi kako je Nebojša njenu kćer često zlostavljao, Svetlana ga nikad zbog toga nije prijavila policiji. 

I.M.
Foto: Blic Online

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara