Zbog nevremena ograničenja na hrvatskim prometnicama

Zbog nevremena ograničenja na hrvatskim prometnicama

LOŠE vrijeme i jutros otežava promet na pojedinim dionicama cesta u Lici i Primorju. Zbog olujne bure za sav promet su zatvorene dionice autoceste A1 od čvora Sveti Rok do čvora Maslenica, te dionica Jadranske magistrale od Senja do Svete Marije Magdalene, javlja HAK.

Iz istog razloga dionicom autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica zabranjen je promet za teretna vozila iznad 3,5 tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

Dionicom Jadranske magistrale od Bakra do Senja, te državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački (D 54), smiju prometovati samo osobna vozila.

Krčki most zatvoren je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a Paški je most otvoren za sav promet od 4.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dionici autoceste A1 od Gospića do tunela Sveti Rok pada kiša koja se ledi u dodiru s tlom, a u Gorskom kotaru slab snijeg. Na području Like ukinuti su zimski uvjeti, a promet je dopušten za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na Ličkoj magistrali na dionici Plitvice-Korenica- Gračac-Knin (D1), cesti D217 Vaganac-Ličko Petrovo Selo, cesti D504 Ličko Petrovo Selo-Prijeboj i cesti D522 Udbina-Gornja Ploča.

Granični prijelaz Gunja-Brčko zatvoren je za teretna vozila iznad 9 tona.

Prekinut je trajektni promet s otocima Cresom i Pagom.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara