Zbog noćašnje eksplozije i rafalnih pucnjeva Zadrom patrolira policija

NAKON što je eskplodirao automobil zadarskog dožupana Danijela Kotlara, u zadarskoj četvrti Voštanica došlo je do pucnjave, zbog čega zadarski policajci patroliraju gradom, javio je HTV u podnevnom Dnevniku.

"Opel vectra", službeni automobil dožupana Danijela Kotlara u vlasništvu Zadarske županije, gotovo u cijelosti je uništen u srijedu malo iza 20 sati, a policiji je za sada nepoznata osoba u 20,29 sati dojavila o eksploziji.

Kotlar je na mjesto očevida stigao sat vremena poslije novinara. Kaže, prošao je i teže stvari u ratu pa ga ovo ne može zastrašiti. Pretpostavlja da je eksplozivna naprava postavljena u stražnji dio automobila, ispod branika.

Kazao je kako nema nikakav biznis, nije ni u kakvim odborima te da se materijalni motivi mogu odmah isključiti. Ipak, nastavlja, ima dvije sumnje o kojima će izvijestiti policiju, a jesu li realne, tek će se vidjeti, javlja HTV.

Dva sata nakon eksplozije čula se i rafalna pucnjava u zadarskoj četvrti Voštarnici, a policija je odmah po dojavi izišla na mjesto događaja. 

Policija je noćas privela jednu osobu zbog indicija da bi mogla biti povezana sa sinoćnjom eksplozijom u kojoj je uništen službeni automobil zadarskog dožupana Danijela Kotlara, doznaje se u zadarskoj policiji koja je jutros nastavila očevid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Glasnogovornica zadarske Policijske uprave Sandra Poljak-Jurinčić izjavila je da privedena osoba nije sa zadarskog područja.

Iz Zagreba su stigli i stručnjaci za kriminalističko vještačenje, koji s djelatnicima PU-a rasvjetljuju taj slučaj, javlja HTV.

Policija za sada ne može ni potvrditi ni zanijekati je li ta pucnjava povezana s eksplozijom pod dožupanovim automobilom.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara