Zdravko Mamić prijetio novinarima smrću

Zdravko Mamić prijetio novinarima smrću

ČINI se da izvršni dopredsjednik Dinama ovih dana pleše po samom rubu. Naime, nakon nedjeljnog obračuna BBB-a i policije, u kojem je ozlijeđen jedan policajac, Zdravko Mamić još jednom je izgubio živce pred okupljenim fotoreporterima i novinarima, te im zaprijetio smrću i ispsovao "sve po spisku", piše Večernji list.

Nakon što su se podivljali Boysi razbježali nakon policijskih hitaca ispaljenih u zrak i činilo se da će se situacija napokon smiriti, Dinamovi su se igrači ukrcali u autobus, koji ih je trebao odvesti prema aerodromu Pleso.

No, dok su fotoreporteri snimali, iz autobusa je brzo izašao Zdravko Mamić i počeo urlati na fotoreportere.

"Samo se još jednom okreni, glavu ću ti otkinuti! Što je? Hoćete slikati kako odlazimo pod policijskom pratnjom? Nismo je mi tražili, nismo mi zvali policiju, ona je ovdje samoinicijativno!" – vikao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga potpuno je izgubio kontrolu nad sobom te počeo fotoreporterima psovati "sve po spisku", čime je još jednom pokazao da je davno prešao granicu normalnog ponašanja.

Mamić je u zadnjih tjedan dana pretrpio dva teška udarca – pustio je Niku Kranjčara, najtalentiranijeg nogometaša Dinama, da ode u redove najvećeg rivala, a nije uspio ni njegov pokušaj dovođenja Hajdukovca Mate Neretljaka.

No, ništa ne opravdava ovakve učestale Mamićeve ispade, pitanje je samo tko može stati na kraj njegovoj samovolji koja naočigled hrvatske sportske javnosti vodi Dinamo, tu instituciju grada Zagreba i hrvatskog nogometa, u potpunu propast.

(Izvor fotografije: Večernji list)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara