Zelinski HDZ pokušao “zaustaviti Reuters”

HDZ GRADA Zeline pokušao je u stilu komunističkog aparatčika s Kosova, koji je u nadi da će spriječiti curenje informacija o albanskoj pobuni 1981. godine povikao “Zaustavite Reuters!”, zataškati aferu o lažnoj diplomi bivše zelinske gradonačelnice, koju je otkrio dnevni list 24sata.

Naime, nakon što je u 24sata objavljen članak o krivotvorenoj diplomi Pravnog fakulteta bivše gradonačelnice Zeline Mire Čegec, koja se sad u redovima HDZ-a opet kandidira za tu dužnost, revni su zelinski HDZ-ovci jednostavno pokupovali sve primjerke 24sata u Zelini.

“Ja nisam jučer ujutro bila u smjeni, ali kolegica mi je rekla: “Tu je došel neki čovjek koji je bez razmišljanja kupio 40 primjeraka koji su u to doba bili na kiosku.” - kazala je prodavačica na kiosku Tiska u centru Zeline, Marija Sterc.

“Sve su pokupovali, i po dućanima, i tam dole u Tobaccu, i u Konzumu. Ne znam kaj je to, nemrem razmeti.” - dodala je prodavačica.

Jedan od urednika s lokalnog zelinskog radija potvrdio je informaciju da je Čegec poslala HDZ-ove aktiviste da kupe sve primjerke 24sata u gradu, kako bi građani Zeline ostali neinformirani o grijesima HDZ-ove kandidatkinje za gradonačelnicu.

(Foto: 24sata)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara